Menukaart

Beste gasten,

Bij restaurant Da Ching kunt u kiezen voor zowel bezorging als afhaal van uw favoriete gerecht(en), zodat u thuis van onze overheerlijke gerechten kunt genieten.
In het restaurant bevindt zich achterin een afhaalgedeelte waar u aan de balie kunt bestellen en op uw bestelling kunt wachten.

Wij raden u aan om vooraf telefonisch te bestellen om drukte en lange wachttijden te voorkomen.

Vanwege corona hebben ook wij verschillende maatregelen getroffen. Zo is het restaurant ingedeeld met stoelen die op minimaal 1,5 meter afstand staan waar u kunt wachten indien het bij het afhaal gedeelte te druk is. Ook hangen er plastic schermen bij de bestel balie en verzoeken wij u zoveel mogelijk om contactloos te betalen. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht. Om de veiligheid van onze medewerkers en andere klanten te waarborgen hopen wij op uw medewerking en begrip.

Bij het (online) bestellen bent u zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van dieetwensen en/of allergieën. Indien er gerechten zonder varkensvlees gewenst zijn laat dit dan ook weten.

Wij nemen geen bestellingen aan zonder telefoonnummer. Zorg er bij (online)bestellingen voor dat alle contactgegevens kloppen. Check uw adresgegevens dubbel,
helaas komt het vaak voor dat onze klanten hun adres niet wijzigen, en onze bezorgers bij een ander adres staan dan gewenst! Dit komt uw eten, maar ook onze bezorgtijd niet ten goede!